Дијамант

ноември 16, 2014
Сервис за острење со модерна технологија за острење на дијамантски алати

Острење на специјални алати (Дијамантски алати) – острење, односно комплетно сервисирање, балансирање на дијамантски алати кои се користат за обработка на дрво, медијапан, иверица…

 • Острење на дијамантски PKD алати во дрвна индустрија
 • Острење дијамантски пили
 • Острење дијамантски предрезачи
 • Острење дијамантски спирални и прави глодала
 • Острење дијамантски профили
 • Острење дијамантски глодала за кантерка

Со користење на најсовремени CNC машини за острење со потполно автоматски процеси.
Острење и мерење во самата машина каде што податоците се ажурираат во архивата на ФОЛМЕР-ТЕХНА за понатамошно острење на истите.
Контрола на квалитетот преку не-контакт метрологија, на барање на мерните протоколи.
Континуирана едукација и обука во странство за употреба на модерна технологија при острење.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • slider bootstrap
 • 7
11 22 33 44 55 66 77
jquery carousel by WOWSlider.com v8.0