Глодала и бургии

ноември 16, 2014
Сервис за острење со модерна технологија за:

Oстрење на глодала

 • ХСС глодала
 • ТМ глодала
 • Спирални глодала

Острење на бургии

 • HSS бургии
 • ТМ бургии

Прецизноста и современата CNC технологија даваат оптимални резултати за острење на алатите.
Еве неколку методи во компанијата ФОЛМЕР-ТЕХНА

 • Користење на најсовремени машини за острење со потполно автоматски процеси
 • Континуирана едукација и обука во странство за употреба на модерна технологија при острење
 • Острење и обработка на HSS и VHM алати
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • jquery carousel
 • 6
11 22 33 44 55 66
jquery carousel by WOWSlider.com v8.0