Рамно брусење – Ножеви

ноември 16, 2014
Рамно брусење

 • Острење на ножеви за абрихт;
 • Острење на ножеви за индустриски макази за лим;
 • Острење на ножеви за фурнир;
 • Острење на ножеви за абкант;
 • Острење (брусење) на рамни ножеви;
 • Острење на ножеви за хартија со посебна метода за извлекување;
 • Острење профилни плочки за дрвна индустрија;
 • Острење на ножеви за месна индустрија.

Рамното острење (брусење) на видија (TM) или HSS алати се врши со ладење до 3000мм.

 • 1
 • 2
 • slider bootstrap
 • 4
11 22 33 44
jquery carousel by WOWSlider.com v8.0