Соработници

ноември 8, 2014

stark

Stark s.p.a.Strada Triestina 8,
33100 Trivignano Udinese (UD)
Phone: (+39) 0432 998811
Fax: (+39) 0432 999552
Fax: (+39) 0432 999097
Email: info@starktools.com
Web: www.starktools.com

tigra

TIGRA GmbH (Headquarter Germany)
Gewerbering 2,
86698 Oberndorf am Lech, Germany
Phone: (+49) (0)9090-9680-01
Fax: (+49) (0)9090 9680-50
Email: sales@tigra.de
Web: www.tigra.de

hapro

Hapro d.o.o.Dobja vas 187a
2390 Ravne na Koroskem
Phone: (+386) (0)2 82-18-510
Fax: (+386) (0)2 82-18-521
Email: hapro@hapro.si
Web: www.hapro.si

freud

freud S.p.A – Società Unipersonale
Via Remigio Solari, 7
33050 Pavia di Udine (Udine), Italy
Phone: (+39) 0432 551411
Fax: (+39) 0432 551516
Email: info@freud.it
Web: www.freud.it

Централната идеја на нашата политика за квалитет е задоволството на клиентите. Затоа размислувањето за квалитетот е важен дел од нашето корпоративно управување, кое го карактеризира изборот на производителот на квалитетен алат.
При изборот на пили за нашите комитенти компанијата ФОЛМЕР-ТЕХНА ги усогласува пилите со материјалите кои треба да бидат обработени (сечени, кроени). Со тоа купувачот ги добива најдобрите достигнувања на максимален квалитет и ефикасност.Линијата на нови пили кои ги нуди нашата компанија:
 • Видија пили (ТМ)
 • Предрезачи
 • Пили HSS
 • Сегментни пили
 • Лентести пили

 

НОВИ АЛАТИ

Глодала и бургии

Потребата за висококвалитетен и долготраен алат постојано расте.

Да се продаде една алатка значи дека купувачот може да се потпре на производителот во однос на сигурноста, квалитетот и издржливоста на една алатка. Таа сигурност нас ни ја даваат нашите одбрани производители за да можеме понатаму да гарантираме кај нашите купувачи. Користете ја нашата препорака за:

 • Видија алати
 • ХСС Алати
 • ВХМ и ПКД Алати

Имаме широка палета на производи за обработка на:

 • Дрво
 • Медијапан
 • Иверица
 • Метал
 • ПВЦ

 • 1
 • 2
 • 3
 • javascript slider
 • 5
11 22 33 44 55
jquery carousel by WOWSlider.com v8.0