Prodhim

nëntor 8, 2014

Prodhimi i veglave të reja të punës

 

 • Freza spirale MF
 • Prodhimi i plakave dhe profileve të ndërrueshme

 

Nevojat individuale përshtaten sipas kërkesave dhe vizatimeve të blerësve.

Frezat e prodhuara, profilet dhe plakat e ndërrueshme nga material i fortë sipas dimensioneve që kërkohen nga blerësit azhurnohen në arkivin e FOLMER – TEHNA-s për mprehje të mëtejshme të tyre dhe kryerje të kopjeve të reja pa asnjë luhatje nga dimensionet.

Freza spirale MF

 • 1
 • 2
 • 3
 • carousel jquery
 • 5
11 22 33 44 55
jquery carousel by WOWSlider.com v8.0

Profileve të ndërrueshme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • slider bootstrap
 • 6
11 22 33 44 55 66
jquery carousel by WOWSlider.com v8.0