Bashkëpunëtorë

November 8, 2014

stark

Stark s.p.a.Strada Triestina 8,
33100 Trivignano Udinese (UD)
Phone: (+39) 0432 998811
Fax: (+39) 0432 999552
Fax: (+39) 0432 999097
Email: info@starktools.com
Web: www.starktools.com

tigra

TIGRA GmbH (Headquarter Germany)
Gewerbering 2,
86698 Oberndorf am Lech, Germany
Phone: (+49) (0)9090-9680-01
Fax: (+49) (0)9090 9680-50
Email: sales@tigra.de
Web: www.tigra.de

hapro

Hapro d.o.o.Dobja vas 187a
2390 Ravne na Koroskem
Phone: (+386) (0)2 82-18-510
Fax: (+386) (0)2 82-18-521
Email: hapro@hapro.si
Web: www.hapro.si

freud

freud S.p.A – Società Unipersonale
Via Remigio Solari, 7
33050 Pavia di Udine (Udine), Italy
Phone: (+39) 0432 551411
Fax: (+39) 0432 551516
Email: info@freud.it
Web: www.freud.it

Ideja qendrore e politikës sonë për cilësi është kënaqësia e klientëve. Prandaj të menduarit për cilësi është pjesë e rëndësishme e drejtimit të korporatës sonë, të cilin e karakterizon përzgjedhja e prodhuesit të me vegla pune cilësore. Gjatë përzgjedhjes së sharrave për klientët tanë kompania FOLMER – TEHNA i harmonizon sharrat me materialet të cilat duhen përpunuar (prerë, sajuar etj.). Me këtë blerësi i ofrohen arritjet më të mira me një cilësi dhe efikasitet maksimal. Linja e sharrave të reja që i ofron kompania jonë janë:

 • Sharra vidija (MF)
 • Paraprerës
 • Sharra HSS
 • Sharra segmentale
 • Sharra shirit

 

VEGLA TË REJA PUNE

Freza dhe turjela

Nevoja për vegla pune me cilësi të lartë dhe afat të gjatë përdorimi po rritet vazhdimisht.

Të shitet një vegël pune do të thotë se blerësi mund të mbështetet te prodhuesi në lidhje me sigurinë, cilësinë dhe qëndrueshmërinë e një vegle pune. Këtë siguri neve na e japin prodhuesit tanë të përzgjedhur që të mundemi më tej t’u garantojmë blerësve tanë. Shfrytëzojeni rekomandimin tonë për:

 • Veglat e punës vidija
 • Veglat e punës HSS
 • Veglat e punës VHM dhe PKD

Kemi një varg prodhimesh për përpunim:

 • Druri
 • Mediapani
 • Kompensate
 • Metali
 • PVC-je

 • 1
 • 2
 • 3
 • javascript slider
 • 5
11 22 33 44 55
jquery carousel by WOWSlider.com v8.0