Freza dhe turjela

nëntor 16, 2014
Servis për mprehje me teknologji bashkëkohore të:

Frezave

 • Frezave HSS
 • Frezave MF
 • Frezave spirale

Mprehje të turjelave

 • Turjelave HSS
 • Turjelave MF

Saktësia dhe teknologjia moderne CNC japin rezultate optimale gjatë mprehjes së veglave.
Ja disa metoda që përdor kompania FOLMER – TEHNA.

 • Përdorimi i makinerive më moderne për mprehje me procese tërësisht të automatizuara
 • Edukimi dhe trajnimi i vazhdueshëm jashtë vendit për përdorimin e teknologjive moderne për mprehje
 • Mprehja dhe përpunimi i veglave HSS dhe VHM
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • jquery carousel
 • 6
11 22 33 44 55 66
jquery carousel by WOWSlider.com v8.0